Log in

Whoops! You have to login to access the Reading Center functionalities!

Forgot password?

Search the site...

Reset

A Fejlesztő Pedagógia szakfolyóirat és a Fejlesztő Pedagógia Online szakportál fogadja mindazokat a hirdetéseket, közleményeket, amelyek relevánsak célközössége számára (pedagógusok, gyógypedagógusok, pszichológusok, szülők, egyetemi hallgatók, iskolások stb.), magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat népszerűsítenek, és olyan jó hírű szervezetektől, intézményektől, cégektől származnak, amelyek valódi elkötelezettséget tanúsítanak az oktatás, tudomány, az orvostudomány és ezek határterületei iránt.

 

A hirdetések tartalmáért minden esetben a hirdető felel.

 

HIRDETÉSI ÁRAK

Nem tudományos közzététel

A Fejlesztő Pedagógia releváns célközösségének szóló, nem tudományos jellegű közéleti, társadalmi, szolgáltatói közlések, oktatási közlemények is publikálhatók a szakportálon. Ezeknek kedvezményes árkategóriájuk van:

 

Állás-, szolgáltatási, kereskedelmi hirdetések díja

Álláshirdetések: 30.000 Ft / 30 nap

 

Pályázatok közlése:

300×250 px banner linkkel a megrendelő honlapjára: 40.000 Ft / 30 nap

teljes közlés cikk formátumban Facebook-megosztással: 80.000 Ft / 30 nap

 

Tanfolyamok közlése:

300×250 px banner linkkel a megrendelő honlapjára: 20.000 Ft / 30 nap

teljes közlés cikk formátumban Facebook-megosztással: 60.000 Ft / 30 nap

 

Továbbképzések közlése:

300×250 px banner linkkel a megrendelő honlapjára: 20.000 Ft / 30 nap

teljes közlés cikk formátumban Facebook-megosztással: 60.000 Ft / 30 nap

 

Konferenciák közlése:

300×250 px banner linkkel a megrendelő honlapjára: 40.000 Ft / 30 nap

teljes közlés cikk formátumban Facebook-megosztással: 80.000 Ft / 30 nap

 

Kereskedelmi hirdetések:

300×250 px banner linkkel a megrendelő honlapjára: 40.000 Ft / 30 nap

PR cikk közlése és Facebook-megosztása: 90.000 Ft / 60 nap

 

 

A közzétételi díjak nettó árak, nem tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA), amelynek mértéke 27%.

 

 

Tudományos közzététel

 

Cikk közzétételi díja

A Fejlesztő Pedagógia Online lehetőséget kínál a szerzőknek, hogy közzétegyék cikkeiket NYÍLT HOZZÁFÉRÉS formában, amelyek így azonnal ingyenesen elérhetőek, olvashatóak és megoszthatóak lesznek.

 

Figyelem:

A beküldött és a szerkesztőbizottság által elfogadott tanulmányok és cikkek publikálása a nyomtatott és/vagy az online felületen, a szerzők számára INGYENES!

 

 

Egyesületek, cégek, ügynökségek, intézmények stb. PUBLIKÁLÁSI ÁRAI

 

A beküldött anyagokra – amennyiben azok elfogadásra kerülnek a szakportálon való közlésre – a következő publikálási díjak vonatkoznak:

200.000 Ft-tól 500.000 Ft-ig – a cikk terjedelmétől, további szerkesztési igényétől, fotóanyagának feldolgozási igényétől és darabszámától függően.

1. kategória 200.000 Ft – 2-3 képes/ábrás, kis/normál terjedelmű tanulmány (5 oldalig), linkelt szabadon letölthető pdf-fel

2. kategória 400.000 Ft – sok képes/ábrás, közepes terjedelmű tanulmány (10 oldalig), linkelt szabadon letölthető pdf-fel

3. kategória 500.000 Ft – sok képes/ábrás, táblázatos nagy tanulmány (10 oldal felett), linkelt szabadon letölthető pdf-fel

 

A közzétételi díjak nettó árak, nem tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA), amelynek mértéke 27%.

 

Azoknál a szerzőknél, akik cégektől, ügynökségtől vagy intézménytől kapnak támogatást, nem szükséges közvetlenül fizetniük. A díjat az adott támogató, intézmény vagy a finanszírozó rendezheti.

 

Partneri, támogatói program

A szerzők, akiknek intézményei élő partneri/támogatói szerződéses viszonyban állnak a Fejlesztő Pedagógiával kedvezményre jogosultak a listaárból.

Ez a kedvezmény a szerződéses partner/támogató mindenkori besorolásától függően változik: bronz (havidíj: 50.000), ezüst (havidíj: 100.000), arany (havidíj: 200.000), VIP (havidíj: 300.000) fokozatok – 20%, 30%, 50%, illetve VIP fokozatnál 80% kedvezmény).

Azokról a szerződéses támogatókról és partner-intézményekről, amelyek nem szerepeltetik magukat nyilvánosan a Partnereink menüpontunk alatt, a fejlesztopedagogia@starkiss.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

A partneri/támogatói szerződések megkötésének részleteiről az érdeklődő intézmények, cégek a Partnereink menüpontban találnak információkat.

 

 

A nyílt hozzáférésű Fejlesztő Pedagógia Online-cikkeket a szakportál által támasztott feltételek szerint tesszük közzé, amit a szerző(k) és a finanszírozó tudomásul vesz. Ezen cikkek kereskedelmi és nem kereskedelmi célú újrafelhasználása engedélyezett, amennyiben a szerzőt és az első közlés helyét (linkjét) megfelelően megjelölik.

 

A szerzői megfelelőségi feltételeket a Szerzőknek menüpont alatt találják.

A nyomtatott Fejlesztő Pedagógia szakfolyóirat kínálta lehetőségek megtekintéséhez használja a Nyomtatott Fejlesztő menüpontot.

 

 

Általános felhasználási feltételek, hirdetési szabályzat

A Fejlesztő Pedagógia szakfolyóirat és a Fejlesztő Pedagógia Online szakportál fogadja mindazokat a hirdetéseket, közleményeket, amelyek relevánsak célközössége számára (pedagógusok, gyógypedagógusok, pszichológusok, szülők, tanulók stb.), magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat népszerűsítenek, és olyan jó hírű szervezetektől, intézményektől, cégektől származnak, amelyek valódi elkötelezettséget tanúsítanak az oktatás, tudomány, az orvostudomány, és ezek határterületei iránt.

A hirdetések tartalmáért minden esetben a hirdető felel.

 

A Fejlesztő Pedagógia szakfolyóirat és a Fejlesztő Pedagógia Online szakportál egészének és bármely részének másolásával és a folyóirat terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tartalmaik (fotók, írott anyagok vagy azok részletei) kizárólag a Kiadó írásbeli vagy elektronikus dokumentumba foglalt engedélyével többszörözhetők vagy közvetíthetők a nyilvánossághoz.

 

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdése szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül, nem érinti azonban a 37.§ szerinti szabad felhasználás lehetőségét. Tilos a kiadványok elektronikus tárolása, feldolgozása, többszörözése és értékestése a Kiadó írásbeli vagy elektronikus dokumentumba foglalt engedélye nélkül. A Folyóiratból és szakportálból értesüléseket átvenni csak azokra való hivatkozással, linkkel (bekezdés + link) lehet.

A hirdetések tartalmáért a Kiadó és a Szerkesztőség felelősséget nem vállal.

 

Hirdetések feladása, együttműködési ajánlatok esetén keressenek minket elérhetőségeink egyikén:

Kiadó: Starkiss Kft.

2040 Budaörs, Kisfaludy u. 40.

Telefon: 06-23-428-264

www.starkiss.hu

 

E-mail: fejlesztopedagogia@starkiss.hu

 

A kiadó

 

 

 

Nem másolható a szövegrész, mely plagizálása jogilag is aggályos.