Log in

Whoops! You have to login to access the Reading Center functionalities!

Forgot password?

Search the site...

Reset

Tisztelt szerzők!

Folyamatosan küldhetnek be a Fejlesztő Pedagógiába és a Fejlesztő Pedagógia Online-ra publikálásra szánt írásokat, műveket.

A nyomtatott Fejlesztő Pedagógia és a Fejlesztő Pedagógia Online magyar nyelvű áttekintő tanulmányokat, módszertani beszámolókat és fejlesztéseket, kutatásokról szóló összefoglalókat, magas szintű ismeretterjesztő, illetve továbbképzési célokat szolgáló tanulmányokat, didaktikusan feldolgozott esetelemzéseket, pedagógiatörténeti közleményeket, beszámolókat a hazai és nemzetközi intézmények munkásságát bemutató interdiszciplináris szaklap, és online portál, amelyek az orvostudomány, pszichológia, szociológia, nyelvtudomány határterületeinek kérdésével foglalkoznak.

A pedagógusok mentál-higiénéjével foglalkozó tapasztalati tényeket és elméleti szakanyagokat valamint a nevelés, oktatás – ezen belül – a gyógypedagógia és a fejlesztő pedagógia elméleti és gyakorlati kérdéseit kiemelt hangsúllyal mutatják be.

Ezeken túl a szakfolyóirat és internetes változata szakkönyvekről szóló recenziókat és taneszközökről szóló ismertetéseket is közölnek.

 

Online hírportálunk várja a fiatal nemzedék: iskolások, egyetemi hallgatók cikkeit, írásait, beszámolóit is!

 

A Fejlesztő Pedagógia Online az eddigiekhez képest további új lehetőségeket is kínál a megjelenésre és a napi kommunikációra, a neveléstudományok tudományos tevékenységén, az e területhez kapcsolódó elméleti, módszertani és empirikus elemzéseken túl is:

 

A Kézirat beküldése menüpont alatt leírtak szerint előkészített kéziratokat csak elektronikusan küldjék el a fejlesztopedagogia@starkiss.hu e-mail címre.

 

Főszerkesztő: dr. Salné Lengyel Mária

Kiadóvezető: Kiss Sándor

Kiadó: Starkiss Kft. – Grafikai Stúdió és Digitális Nyomda

2040 Budaörs, Kisfaludy u. 40.

Telefon: 06-23-428-264

www.starkiss.hu

E-mail: fejlesztopedagogia@starkiss.hu

 

 

A kéziratszerkesztési követelmények teljes listája ezekben a formátumokban (doc, pdf) találhatók. A Fejlesztő Pedagógia szerkesztői és kiadója a megjelenés előtt kérik a szerzői jogi, illetve a felhasználási dokumentum aláírását és megküldését.

 

Szerkesztőbizottság

Alapító-Főszerkesztő: dr. Salné Lengyel Mária gyógypedagógus-mesterlogopédus

Horváthné Moldvay Ilona gyógypedagógus-logopédus, pedagógia szakos bölcsész, mesterlogopédus

Rapai Nándor gyógypedagógus, újságíró

Ványi Ágnes gyógypedagógus, mesterlogopédus, tankönyvszerző, a Magyar Logopédusok Szakmai Szövetségének főtitkára

Izsóné Szecsődi Ildikó klinikai szakpszichológus, mesterpedagógus

Dr. habil. K. Farkas Claudia egyetemi docens, az MTA Pécsi Akadémiai Bizottsága Neveléstörténeti Munkabizottságának tagja

Szűcs Antal Mór gyógypedagógus – logopédus, zene-terapeuta

Sánta Kristóf képzőművész-tanár, zeneterapeuta

Angol szöveggondozás: Sal Dorottya

 

 

A nyomtatott Fejlesztő Pedagógiára előfizetni a név, címadatok, elérhetőségek (cég esetén adószám is) megadásával a fejlesztopedagogia@starkiss.hu e-mail címen lehet, a kiadó ez alapján átutalásos számlát küld vissza e-mailen, ami kinyomtatva aláírás és bélyegző nélkül is hiteles.

 

Régebbi számok elérhetőek a http://www.konyvespont.hu/ webáruházban vagy a kiadóban (e-mail: fejlesztopedagogia@starkiss.hu).

 

 

Share
Nem másolható a szövegrész, mely plagizálása jogilag is aggályos.