Log in

Whoops! You have to login to access the Reading Center functionalities!

Forgot password?

Search the site...

Reset

Tisztelt szerzők!

Folyamatosan küldhetnek be a Fejlesztő Pedagógiába és a Fejlesztő Pedagógia Online-ra publikálásra szánt írásokat, műveket.

 

A beküldött, és a szerkesztőbizottság által elfogadott munkák publikálása a nyomtatott Fejlesztő Pedagógia szakfolyóiratban és/vagy a Fejlesztő Pedagógia szakportálon a szerzők számára INGYENES.

 

A nyomtatott Fejlesztő Pedagógia és a Fejlesztő Pedagógia Online magyar nyelvű áttekintő tanulmányokat, módszertani beszámolókat és fejlesztéseket, kutatásokról szóló összefoglalókat, magas szintű ismeretterjesztő, illetve továbbképzési célokat szolgáló tanulmányokat, didaktikusan feldolgozott esetelemzéseket, pedagógiatörténeti közleményeket, beszámolókat a hazai és nemzetközi intézmények munkásságát bemutató interdiszciplináris szaklap, és online portál, amelyek az orvostudomány, pszichológia, szociológia, nyelvtudomány határterületeinek kérdésével foglalkoznak.

A pedagógusok mentál-higiénéjével foglalkozó tapasztalati tényeket és elméleti szakanyagokat valamint a nevelés, oktatás – ezen belül – a gyógypedagógia és a fejlesztő pedagógia elméleti és gyakorlati kérdéseit kiemelt hangsúllyal mutatják be.

Ezeken túl a szakfolyóirat és internetes változata szakkönyvekről szóló recenziókat és taneszközökről szóló ismertetéseket is közölnek.

 

Online hírportálunk várja a fiatal nemzedék: iskolások, egyetemi hallgatók cikkeit, írásait, beszámolóit is!

 

A Fejlesztő Pedagógia Online az eddigiekhez képest további új lehetőségeket is kínál a megjelenésre és a napi kommunikációra, a neveléstudományok tudományos tevékenységén, az e területhez kapcsolódó elméleti, módszertani és empirikus elemzéseken túl is:

 

A Kézirat beküldése menüpont alatt leírtak szerint előkészített kéziratokat csak elektronikusan küldjék el a fejlesztopedagogia@starkiss.hu e-mail címre.

 

 

Kiadóvezető: Kiss Sándor

Kiadó: Starkiss Kft. – Grafikai Stúdió és Digitális Nyomda

2040 Budaörs, Kisfaludy u. 40.

Telefon: 06-23-428-264

www.starkiss.hu

E-mail: fejlesztopedagogia@starkiss.hu

 

 

A kéziratszerkesztési követelmények teljes listája ezekben a formátumokban (doc, pdf) találhatók. A Fejlesztő Pedagógia szerkesztői és kiadója a megjelenés előtt kérik a szerzői jogi, illetve a felhasználási dokumentum aláírását és megküldését.

 

 

A nyomtatott Fejlesztő Pedagógiára előfizetni a név, címadatok, elérhetőségek (cég esetén adószám is) megadásával a fejlesztopedagogia@starkiss.hu e-mail címen lehet, a kiadó ez alapján átutalásos számlát küld vissza e-mailen, ami kinyomtatva aláírás és bélyegző nélkül is hiteles.

 

 

NYILATKOZAT

A Fejlesztő Pedagógia szakfolyóirat és a Fejlesztő Pedagógia Online szakportál egészének és bármely részének másolásával és a folyóirat terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tartalmaik (fotók, írott anyagok vagy azok részletei) kizárólag a Kiadó írásbeli vagy elektronikus dokumentumba foglalt engedélyével többszörözhetők vagy közvetíthetők a nyilvánossághoz.

 

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdése szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül, nem érinti azonban a 37.§ szerinti szabad felhasználás lehetőségét. Tilos a kiadványok elektronikus tárolása, feldolgozása, többszörözése és értékestése a Kiadó írásbeli vagy elektronikus dokumentumba foglalt engedélye nélkül. A Folyóiratból és szakportálból értesüléseket átvenni csak azokra való hivatkozással, linkkel (bekezdés + link) lehet.

A hirdetések tartalmáért a Kiadó és a Szerkesztőség felelősséget nem vállal.

 

Hirdetések feladása, együttműködési ajánlatok esetén keressenek minket elérhetőségeink egyikén:

Kiadó: Starkiss Kft.

2040 Budaörs, Kisfaludy u. 40.

Telefon: 06-23-428-264

www.starkiss.hu

 

E-mail: fejlesztopedagogia@starkiss.hu

 

 

Régebbi számok elérhetőek a http://www.konyvespont.hu/ webáruházban vagy a kiadóban (e-mail: fejlesztopedagogia@starkiss.hu).

 

 

Nem másolható a szövegrész, mely plagizálása jogilag is aggályos.