Log in

Whoops! You have to login to access the Reading Center functionalities!

Forgot password?

Search the site...

Reset

A Fejlesztő Pedagógia Online és a nyomtatott Fejlesztő Pedagógia szakfolyóirat kiadója a Starkiss Nyomdaipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft (www.starkiss.hu) 1993 óta van jelen a nyomdai, kiadási, terjesztési piacon.

 

Ezen az oldalon azon kiemelt partnereinket nevezzük meg és mondunk nekik köszönetet, akik bármilyen formában segítik és támogatják a Fejlesztő Pedagógia szaklapot és annak online változatát, a Fejlesztő Pedagógia Online-t!

 

A szerzők, akiknek intézményei élő partneri/támogatói szerződéses viszonyban állnak a Fejlesztő Pedagógiával kedvezményre jogosultak a listaárakból.

Ez a kedvezmény a szerződéses partner/támogató mindenkori besorolásától függően változik (bronz (havidíj: 50.000), ezüst (havidíj: 100.000), arany (havidíj: 200.000), VIP (havidíj: 300.000) fokozatok – 20%, 30%, 50%, illetve VIP fokozatnál 80% kedvezmény).

Azokról a szerződéses támogatókról és partner-intézményekről, amelyek nem szerepeltetik magukat nyilvánosan a Partnereink menüpontunk alatt, a fejlesztopedagogia@starkiss.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

 

Starkiss nyomdai előkészítő stúdió és digitális nyomda:

Starkiss Nyomdaipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft (www.starkiss.hu)

 

Budaörsi Infó helyi lap és Budaörsi Infó Online hírportál:

Budaörsi Infó helyi lap és Budaörsi Infó Online hírportál.

 

 

 

 

Nem másolható a szövegrész, mely plagizálása jogilag is aggályos.