Log in

Whoops! You have to login to access the Reading Center functionalities!

Forgot password?

Search the site...

Reset

Felhívás cikk beküldésére szerzőknek

FEJLESZTŐ PEDAGÓGIA ÉS/VAGY FEJLESZTŐ PEDAGÓGIA ONLINE

Megjelenés helye: Magyarország

A kiadvány típusa: nyomtatott és/vagy online

A megjelenés dátuma: folyamatos

Kiadó: Starkiss Kft.

ISSN (nyomtatott) 0866-2895;

 

 

Nyilatkozat kiadói és felhasználási jog engedéséről

 

Kérjük töltse le és töltse ki, írja alá, majd szkennelje be és küldje vissza e-mailben (fejlesztopedagogia@starkiss.hu) az alábbi űrlapot:

 

LETÖLTÉS – szöveges bianco dokumentum:

Fejleszto_pedagogia_szerzoi_kiadoi_nyilatkozat

 

LETÖLTÉS – pdf. dokumentum:

Fejleszto_pedagogia_szerzoi_kiadoi_nyilatkozat

 

 

 

FIGYELMEZTETÉS A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓAN

A FEJLESZTŐ PEDAGÓGIÁBAN ÉS/VAGY A FEJLESZTŐ PEDAGÓGIA ONLINE-ON KÖZZÉTETT TANULMÁNYOK/CIKKEK SZERZŐI SZÁMÁRA

Tisztelt Szerzők!

Tájékoztatjuk Önöket a személyes adatok kezelése tekintetében az egyének védelméről szóló, 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet rendelkezéseinek 2018. május 25-től történő alkalmazásáról, illetve az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 95/46/EK irányelv (Általános Adatvédelmi Rendelet – a továbbiakban GDPR) hatályon kívül helyezéséről.

Tekintettel arra, hogy publikál(t) a Fejlesztő Pedagógia szakfolyóiratban és/vagy a Fejlesztő Pedagógia Online-on, fontolóra és tudomásul kell vennie a következőket:

Ennek eredményeként a Starkiss Kft. és a szerkesztőség kezeli az Ön személyes adatait: név, vezetéknév, tanári végzettség, intézményi hovatartozás, e-mail cím, telefonszám, levelezési cím.

Az érintett személyes adatok kezelése a tanulmányok közzétételének munkafolyamatai, a szerzőkkel folytatott kommunikáció és kapcsolattartás, a publikáció érdekében történik, valamint a Fejlesztő Pedagógia szakfolyóiratban és/vagy a Fejlesztő Pedagógia Online-on elfogadott tanulmányok/cikkek nemzetközi adatbázisokban való indexelése céljából.

Az adatkezelés jogalapja: „a feldolgozás (…) tudományos kutatás céljából szükséges (…) uniós vagy nemzeti jog alapján”.

Ezen személyes adatok feldolgozásának határideje:

nemzetközi adatbázisokban közzétett és indexelt tanulmányok, elérhetőek online (név, vezetéknév, tanári végzettség, intézményi hovatartozás, e-mail cím).

A szerzőkkel való kapcsolatfelvételhez szükséges egyéb adatok (telefonszám, levelezési cím) elektronikus archívumunkban tároljuk.

Ha többet szeretne megtudni a GDPR-ról és jogairól, ezt megteheti a Nemzeti Adatvédelmi Hatóság honlapján – www.naih.hu.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Starkiss Kft. csak az előírtaknak megfelelően küld levelet, és minden olyan felhasználó, aki megadta e-mail címét valamelyik oldalunkon (starkiss.hu, konyvespont.hu, budaorsiinfo.hu, fejlesztopedagogia.hu stb.), dönthet úgy, hogy törölteti az cég adatbázisából.

Reméljük, hogy ezen információk mindegyike hasznos volt az Ön számára, továbbra is rendelkezésükre állunk minden olyan további információval kapcsolatban, ami érdekelheti.

Nem másolható a szövegrész, mely plagizálása jogilag is aggályos.